STEVO hair salon   •   Kolekcije   •   Hair academy   •   Beauty   •   Shop   •   Novice   •   Kontakt


novica-frizerska_sola-animiran.gif
FRIZERSKA ŠOLA LJUBLJANA

STEVO hair team (Nina, Dejan in Stevo) je na Srednji frizerski šoli v Ljubljani predstavil delo Stevo frizerskih salonov in akademije. Predstavili so delo učencev praktikantov in delo zaposlenih frizerjev na nastopih, fotografiranjih, tečajih ter vse kar se v STEVO frizerski hiši dogaja.


Polna učilnica štirih razredov prvih in drugih letnikov Frizerske šole in njihovih učiteljev je z ogromnim zanimanjem spremljal 3-urno dinamično predstavitev. STEVO hair team je predstavil 6 tehnik striženja, barvanja in oblikovanja dolgih las. Dijaki so bili navdušeni nad vsem, kar so videli in slišali o frizerskem poklicu.

 
 
opatija_animiran.gif
HAIR NEWS OPATIJA 2010

STEVO hair academy team je tudi letos nastopil na najpomembnejši frizerski prireditvi na Hrvaškem, HAIR NEWS v Opatiji. Najprej na ''Look & Learn'' razprodanem seminarju pred 110 frizerji, pozneje pa na kombinaciji seminarja in show nastopa v polni Kristalni dvorani hotela Kvarner, pred 600 frizerji. Publika je njihov nastop sprejela z burnimi aplavzi in ovacijami. Reški Novi list je zapisal, da je Stevo Pavlovič največja frizerska zvezda v regiji.


 
 
keune_seminar_zg_2.jpg
KEUNE SEMINAR V ZAGREBU

Keune je za svoje najboljše stranke 20. in 21. marca v sodelovanju s STEVO hair academy teamom organiziral 2 seminarja na KEUNE Academy v Zagrebu.

Prvi dan so Stevo, Nina in David izvedli "Look&Learn" seminar striženja, barvanja in oblikovanja dolgih las za 70 frizerjev. Drugi dan sta Stevo in David izvedla "workshop" kreativnega striženja za 20 izbranih frizerjev.

Oba seminarja sta bila popolnoma zasedena, vsi prisotni pa so bili navdušeni nad videnim in predstavljenim. 

 
 
keune_logo.gif
STEVO IN KEUNE PARTNERSTVO

STEVO hair academy je sklenila novo ekskluzivno partnerstvo s COLORI TINTA d.o.o. iz Zagreba, ki je distributer KEUNE profesionalne frizerske kozmetike za področje Slovenije, Hrvaške, Madžarske, Srbije, Bosne in Hercegovine, Črne Gore, Makedonije in Albanije. Stevo Pavlovič je postal KEUNE ambasador za vse te države, STEVO hair academy pa KEUNE edukativni center za področje Slovenije.


 
 
denman novi logo.jpg
STEVO DENMAN AMBASADOR

Stevo Pavlovič se je, kot DENMAN ambasador za Slovenijo, pridružil teamu vodilnih svetovnih frizerjev, kot so Trevor Sorbie, Guy Kremer, Andrew Ciollinge, Charlie Miller, Joshua Galvin, Nicki Clark, Paul Stafford, Keith Haris, Laszlo Hayas ..., ki so prav tako DENMAN ambasadorji.


 
 
modna_revija_miro_miljen.gif
MODNA REVIJA MIRO MIŠLJEN

STEVO team (Urška Burger, Klemen Ciber, David Omahen in Stevo Pavlovič) je oblikoval unikatne frizure za spektakularno-glamurozno modno revijo slovenskega oblikovalca Mira Mišljena, ki je bila prirejena v začetku novembra v hotelu Union v Ljubljani. 
 
aliens.gif
APOLLO ALIENS

Najnovejša kolekcija avantgardnih frizur STEVO teama se imenuje APOLLO ALIENS. Posvečena je štirideseti obletnici pristanka prve človeške posadke na Luni. 


Hair: Stevo Pavlovič & team
Make up: Branka Pavlovič
Styling: MEM Couture
Photo: Peter Giodanni, Jure Breceljnik 
cankarjev-dom-2.gif
X SLOVENSKI FRIZERSKI FESTIVAL

STEVO team je tudi letos nastopil na jubilejnem desetem Slovenskem frizerskem festivalu v Cankarjevem domu pred 1.500 obiskovalci.

Klemen Ciber, Urška Burger, David Omahen in Stevo Pavlovič so predstavili dve kolekciji frizur, ALIENS in PURE Collection.

Stevo je sodeloval tudi pri podelitvi priznanja za prispevek slovenskemu frizerstvu, ki ga je prejel gospod Peter Klinc.


Make up: Branka Pavlovič
Styling: MEM Couture
Products: L'oreal Professionnel
 
100 LET L'OREALA

L'oreal, svetovni kozmetični gigant, je proslavil 100-letnico nastanka.

Stevo Pavlovič je bil, kot ambasador profesionalne linije L'oreal Profesionnel, povabljen na gala proslavo, ki je potekala na večih lokacijah v Parizu.


Na prezentacijah in showih so nastopila nekatera vodilna svetovna frizerska imena med njimi tudi Aldo Coppola iz Italije, Trevor Sorbie iz Anglije in Jean Luc Minneti iz Francije.

Stevo se je, na tridnevni proslavi, družil s številnimi frizerji s celega sveta, največ pa s kolegoma Mičom in Ano iz Slovenije.

 

ALTERNATIVE HAIR SHOW

Stevo Pavlovič je, kot prvi frizer iz Slovenije, nastopil na najprestižnejšem svetovnem frizerskem showu, Alternative hair show, na Dunaju.


Stevo je skupaj s sodelavci pripravil 6 modelov, ki so,  s spektakularnimi frizurami in odlično koreografijo, navdušili približno 2.300 gledalcev in tudi organizatorje AHS. Na showu so nastopila tudi nekatera vodilna svetovna frizerska imena: iz Velike Britanije Vidal Sassoon, TIGI, Sanrizz, Alan Edwards, z Japonske Koshuke Network, iz Italije Vinters, iz Madžarske Laszlo Hayas, iz Španije Mike Luzea, s Češke Petra Meshurjeva ...


Organizator Alternative hair club iz Londona, z ustanoviteljem, g. Tonijem Rizzom na čelu, je od vstopnic in donacij zbral 80.000 euro, kot pomoč otrokom, ki so zboleli za levkemijo.Lasje:Stevo Pavlovič
Asistenti: Urška Burger, David Omahen, gost Zoran Gajič
Make up: Branka Pavlovič
Styling: MEM Couture
Koreografija: Rosana Hribar in Gregor Luštek
Koordinacija: Uroš Popovič
Partner in sponzor: L'oreal Professionnel
Medijski partner: revija Salon


 
AHS 2009 Vienna2.jpg
ALTERNATIVE HAIR SHOW, 3. 5. 2009
Dunaj, Avstrija, Austria Trendevent Hotel Pyramid

STEVO PAVLOVIČ bo, kot prvi frizer iz Slovenije, nastopil na ALTERNATIVE HAIR SHOWU, ki v svetu slovi, kot najbolj prestižna frizerska prireditev.


Stevo je večletni član Alternative Hair Club-a (AHC) s sedežem v Londonu, ki združuje vodilna britanska in svetovna frizerska imena. Namen AHC-ja je zbiranje denarja za pomoč otrokom, ki so zboleli za levkemijo, in za raziskave zdravil za levkemijo.


Alternative Hair Show je vsako leto oktobra v Londonskem Royal Albert Hallu, kjer se zbere približno 5.000 frizerjev s celega sveta. Do sedaj je bil izveden v Tokiu in New Yorku in tokrat premierno na Dunaju, v Avstriji.

 
STEVO in VIDAL SASSOON.jpg
VIDAL SASSOON GALA DINNER

VIDAL SASSOON, največje frizersko ime prejšnjega stoletja, živa ikona in legenda svetovnega frizerstva, čigar ime se izgovarja z največjim spoštovanjem, je praznoval 80-letnico rojstva.

Stevo Pavlovič in David Omahen iz STEVO Frizerske Hiše sta bila med 400 povabljenci s celega sveta. Povabljena sta bila preko prestižnega Alternative Hair Cluba iz Londona, katerega član je Stevo. Zabavo sta organizirala revija Hairdresser Journal in Alternative Hair Club.

Za Steva in Davida je bila velika čast družiti se z elito britanskega in svetovnega frizerstva. Prireditev je bila nepozabna, vsi povabljenci pa so se poklonili Vidalu Sasoonu, največjemu svetovnemu frizerskemu imenu, ki je vizionarsko spremenil frizerski svet.


 
<< Začni < Nazaj 1 2 Naprej > Konec >>