DVD streetGLAM
Kolekcija streetGLAM
Branka Pavlovič na MAC Red Carpet Masterclassu
Stevo hair team in Toni & Guy
Shue Uemura in MAC Academy
Stevo v Beogradu
Ponovno tečaj Dragana Vurdelje
Novi frizerski salon in akademija STEVO
Dragan Vurdelja
Hooker & Young in Stevo Hair Team
Seminar v Splitu
Stevo in Sarajavo Hair Show
Miss Universe 2007
HairStyle News 2007
Viktorji 2007
Seminar v Mariboru
Kolekcija FREEDOM FOR BIRDS
Sean Hanna
Zlatih 10
KÉRASTASE v STEVO FRIZERSKI HIŠI
Slovenski frizerski festival 2006
Stevo in Danilo v Parizu
Kolekcija CHIC IT
Kolekcija HIM
DVD
Modern Salon USA
STEVO hair academy in frizerske škarje MATSUZAKI
STEVO in L'ORÉAL
Alternative Hair Club


DVD streetGLAM

DVD STEVO streetGLAM

september 2008 - Po razprodanem prvem DVDju Chic It in izjemno uspešnem DVDju lanske kolekcije POP je tu DVD najnovejše kolekcije streetGLAM.

4 tehnike ženskega striženja in barvanja las
+ 1 tehnika moškega striženja in barvanja las
+ streetGLAM video spot
vas bodo gotovo navdušili!

Vse to na najvišjem svetovnem kakovostnem nivoju (jeziki: BiH, HR, SLO i SRB).

DVD lahko kupite v našem salonu na Trubarjevi.

DVD lahko naročite in vam ga pošljemo po pošti.
Naročilo lahko oddate preko spletnega formularja,
po e-pošti stevo@siol.net, ali
telefonu 01 434 90 81.

Cena (z davkom) samo 40 EUR (+ poštni stroški).

(Na razpolago imamo še tudi DVD POP kolekcije po znižani ceni 30 EUR.)


Kolekcija streetGLAM

Kolekcija streetGLAM - Ana Laura Kolekcija streetGLAM - Jana Kolekcija streetGLAM - Kaja
Kolekcija streetGLAM - Simon Kolekcija streetGLAM - Teja

september 2008 - Najnovejša kolekcija STEVO teama se imenuje streetGLAM. Pri striženju prevladujejo geometrične trikotne delitve, s polnimi polkrožnimi končnimi podobami. Striženje temelji na brezkompromisni natančnosti. Pri barvanju prevladujejo kombinacije 2+1 – dve podobni in ena močno kontrastna barva. Barvne kombinacije so individualizirane.


Branka Pavlovič na MAC Red Carpet Masterclassu

Branka Pavlovič na Mac Red Carpet Masterclassu - Gregory Artl Branka Pavlovič na Mac Red Carpet Masterclassu - Branka Pavlovič in Gregory Artl

Branka Pavlovič se je, kot edina iz Slovenije, udeležila ekskluzivnega izobraževanja zaprtega tipa MAC Red Carpet Masterclass, le za izbrane in povabljene italijanske make up mojstre, ki ga je vodil eden najboljših ameriških make up mojstrov Gregory Artl.

Gospod Gregory dela v Hollywoodu kot vizažist velikih hollywoodskih zvezd (Dita Von Teese, Victoria Beckham, Pamela Anderson, Fran Dresched, Jane Seymour, Sienna Miller…) in je mednarodni demonstrator in umetniški direktor za MAC dekorativno kozmetiko, ki je vodilni svetovni brand za make up. Gospod Gregory je izrazil veliko zadovoljstvo, da je Branka prišla na njegovo izobraževanje, saj je bila edina, ki ni bila iz Italije.

Branka je bila navdušena nad vrhunskim izobraževanjem in celotnim dogodkom, ki je bil organiziran na izjemno visokem nivoju.


Stevo hair team in Toni & Guy

Stevo hair team in Toni & Guy - Branka Pavlovič, Simon Rabbie in Stevo Pavlovič

Stevo Hair Academy team (Stevo, Danilo, Klemen in David) so bili dva dneva asistenti zvezdnikom svetovne "Street fashion" mode – Toni & Guy iz Londona. Organizator prireditve je bil g. Roman Hlep in njegova revija za frizerje Hair fashion Slovenija. Dvodnevno sodelovanje in asistenca pri izvedbi njihovega super uspešnega seminarja v polni dvorani portoroškega avditorija, je prineslo veliko novih detajlov, ki so se jih Stevo in njegov team naučili od ekipe Toni & Guy.


Shue Uemura in MAC Academy

Shue Uemura in Mac Academy

Branka Pavlovič se je udeležila ekskluzivnega izobraževanja prestižne japonske make up hiše Shue Uemura v Milanu. Izobraževanje je vodil sin ustanovitelja te vrhunske japonske make up hiše, gospod Kakuyasu Uchiide, ki je eden najboljših mojstrov, kar jih je Branka do sedaj videla. Branka je bila navdušena nad novimi tehnikami dela, ki omogočajo brezhibne končne rezultate.

Naučene nove tehnike Branka že prakticira na svojih tečajih, kot tudi na strankah.


Stevo v Beogradu

Stevo in njegov Stevo Hair Academy team so nastopili na mednarodnem frizerskem sejmu Hair Styles Exhibition v Beogradu.

Stevo na Hair Styles Exhibitions - Stevo Pavlovič in model Stevo na Hair Styles Exhibitions - Kolekcija POP
Stevo na Hair Styles Exhibitions - Oblikovanje dolgih las Stevo na Hair Styles Exhibitions - Tim Hartley in Stevo Pavlovič

marec 2008 - Stevo in njegov Stevo Hair Academy team so nastopili na mednarodnem frizerskem sejmu Hair Styles Exhibition v Beogradu, kjer so izvedli kombinacijo seminarja in šova, ki je navdušila tisoč prisotnih strokovnjakov. Predstavili so zadnjo kolekcijo striženja in barvanja las POP, kolekcijo glamuroznega oblikovanja dolgih las ter izobraževanje na njihovi frizerski akademiji. Nastopili so kot posebni gostje podjetja Delphy kot demonstratorji za vodilno svetovno znamko frizerskih škarij Matsuzaki, katerih zastopniki so. Za njimi je nastopil največji svetovni zvezdnik na področju striženja las, g. Tim Hartley, ki je zelo pohvalil nastop Stevo Hair Academy team-a.

Za Stevov nastop so prisotni frizerji iz Srbije, Bosne, Makedonije, Hrvaške, Slovenije, Bolgarije in Romunije pokazali veliko zanimanje, prav tako pa tudi mediji, saj ima Stevo status velikega frizerskega zvezdnika.

Vrhunski stajling za njihov nastop je naredil duo Mem Couture iz Ljubljane, za make up pa je poskrbela ekipa srbskega zvezdnika ličenja Dragana Vurdelje.


Ponovno tečaj Dragana Vurdelje

Branka Pavlovič Make up Academy - Tečaj Dragan Vurdelja Branka Pavlovič Make up Academy - Tečaj Dragan Vurdelja

marec 2008 - Po izjemno uspešnem prvem tečaju, po katerem so bili tečajniki naravnost navdušeni, se je Branka Pavlovič odločila, da da v okviru Branka Pavlovič Make up Academy organizira še drugi tečaj Dragana Vurdelje - velemojstra in zvezdnika make upa -, tokrat z naslovom "Modni trendi make upa". Tečaj bo v nedeljo, 20. aprila 2008.

Dragan Vurdelja na tečaju najprej prikaže tehnike dela, potem vsak tečajnik dela na svojem modelu. Vabljeni vsi, ki bi se radi učili od velikega mojstra make upa!

Prijavite se pravočasno, saj za tečaj vlada veliko zanimanje! Prijavite se lahko preko spletne prijavnice, ali pa pokličete Branko Pavlovič na telefon 040 829 988.


Novi frizerski salon in akademija STEVO

Frizerski salon STEVO - Trubarjevi

november 2007 - Na začetku novembra 2007 smo na Trubarjevi c. 44 v Ljubljani, na 109 m2 odprli novi STEVO frizerski salon in akademijo, Branka Pavlovič Make up & Nails ter MATSUZAKI Show Room . Salon ima 12 delovnih mest in poseben del za make up in nego nohtov. Ta prestižni objekt je večfunkcionalen: služi kot frizerski salon, lepotni del je namenjen negi nohtov in make up-u, frizerski tečaji so pod okriljem Hair Academy, make up tečaji pa pod okriljem Branka Pavlovič Make up Academy.

Za izgled na najvišjem svetovnem nivoju so poskrbeli: arhitekturo in notranji izgled je uredil Hrvoje Prelac, zunanji izgled grafična oblikovalka Andreja Vidmar, oprema salona je Gamma Bross, frizerska kozmetika L'Oréal Professionnel in Kérastase.

Ob tej priložnosti je prišlo tudi do modifikacije imena. STEVO je nosilni brand, znotraj katerega so štirje brandi: Stevo frizerski saloni, Stevo Hair Academy, Branka Pavlovič Make up & Nails ter Matsuzaki.


Dragan Vurdelja

Branka Pavlović in Dragan Vurdelja

junij 2007 - Branka Pavlovič je bila junija 2007 v Beogradu pri Draganu Vurdelji – vrhunskemu make up mojstru in lastniku make up akademije – na 4 dnevnem individualnem izobraževanju. Njegovo znanje jo je tako navdušilo, da se je odločila organizirati seminar, na katerem bodo lahko slovenski in hrvaški vizažisti spoznali tega vrhunskega mojstra make upa.

Program seminarja: Dopoldan vam bo Dragan Vurdelja prezentiral nove tehnike make upa na dveh modelih, po pavzi pa bo vsak tečajnik delal na svojem modelu z Vurdeljinim nadzorom, nasveti in pomočjo.

Prijave in informacije: Branka Pavlovič, 040 829 988


Seminar v Splitu

Seminar Split Seminar Split
Seminar Split Seminar Split

junij 2007 - V prekrasnem objektu Design of the Future sta Stevo Pavlovič in Danilo Kuprivec – kreativni vodja Stevo Hair Academy – izpeljala vrhunski dvodnevni seminar kreativnega striženja las. Prvi dan, v soboto popoldan, sta na look & lear seminarju predstavila kolekcijo Chic It z veliko praktičnimi nasveti. Stevo je podal tudi številne managerske nasvete, ki so koristni za razumevanje frizerskega dela, kot dobre priložnosti za napredek in širitev posla. Drugi dan, v nedeljo, je sledilo delo na modelih, kjer je vsak tečajnik strigel dva modela z asistenco Danila in Steva, ter individualnim pristopom vsakemu modelu posebej.

Frizerji iz Dalmacije in zahodne Hercegovine so bili navdušeni nad izobraževanjem, tako da je organizator, g. Darko Janković, izrazil željo, da seminar Stevo Hair Academy v njegovem centru postane tradicionalen.


Stevo in Sarajavo Hair Show

Sarajevo Hair Show - v ospredju Stevo Pavlovič član L'Oréal Prefessionnel teama Sarajevo Hair Show - nastop Dalie in Steva Pavloviča, oba člana L'Oréal Prefessionnel teama
Sarajevo Hair Show - ekipa Šabić line člani L'Oréal Prefessionnel teama Sarajevo Hair Show - nastop Fremesi teama

april 2007 - V Sarajevu je bil 29.4.2007 izpeljan prvi Hair Show, kjer je nastopil tudi L'Oréal Professionnel team. Posebni gost iz Pariza je bila gospa Stephanie, iz Romunije frizerka Delia in iz Ljubljane Stevo Pavlovič. Domače barve je zastopala ekipa Šabić line iz Sarajeva, zastopniki L'Oréal Professionnel za BiH, ki so obenem tudi najbolj znano frizersko ime v Bosni in Hercegovini. Stevo in Delia sta na odru oblikovala chignon-e, ekipa Šabić line pa kombinacijo trendovskega striženja in barvanja ter chignon-e.

Na showu so nastopile še ekipe Great Lengths, ki jo je vodil organizator celotne prireditve Haris Hodžić, Framesi team, ki ga je vodil Senad Šehić (njihov show je bil res odličen), Keune team in gostje iz Beograda ID academy, ki veljajo za eno vodilnih imen na srbski frizerski sceni.

Steva so bosansko-hercegovski frizerji z velikim aplavzom dočakali kot veliko frizersko zvezdo.


Miss Universe 2007

Stevo Frizerska hiša uradni frizer na Miss Universe 2007 Stevo Frizerska hiša uradni frizer na Miss Universe 2007
Stevo Frizerska hiša uradni frizer na Miss Universe 2007 Stevo Frizerska hiša uradni frizer na Miss Universe 2007
Stevo Frizerska hiša uradni frizer na Miss Universe 2007

april 2007 - Organizator letošnjega tekmovanja za Miss Universe za Slovenijo, Delo Revije, nam je letos prvič zaupal friziranje tekmovalk in vseh nastopajočih na tej prireditvi. Prvič smo tekmovalkam oblikovali frizure za snemanje predstavitvenih video spotov v Kopru, drugič za fotografiranje za katalog v Ljubljani in tretjič na samem izboru v Portorožu. Stevo, Klemen, Urška, Grega, Aleš in David smo se trudili, da so bili lasje deklet in nastopajočih gostov brezhibni.


HairStyle News 2007

Stevo Hair Team na HairStyle News 2007 Stevo Hair Team na HairStyle News 2007
Stevo Hair Team na HairStyle News 2007 Stevo Hair Team na HairStyle News 2007

marec 2007 - Stevo Hair Team – Danilo Kuprivec, Klemen Ciber, Aleš Trunkelj, Urška Burger, Branka Pavlovič in Stevo Pavlovič – je tudi letos nastopil na frizerskem sejmu HairStyle News v Opatiji. Nastopili so na seminarju zaprtega tipa. Na Hrvaškem je za seminar vladalo izjemno zanimanje, tako da je bil razprodan v dveh dneh.

Stevo in njegovi frizerji so prikazali žensko kolekcijo Chic It, moško kolekcijo Him, ter oblikovanje dolgih las v chignon-e. V enoinpolurnem seminarju, nabitem z atraktivnim dogajanjem, je bilo prikazanih veliko izjemno zanimivih detaljov, kar je do zadnjega kota polno dvorano hotela Milenijum prikovalo na sedeže. Med seminarjem je bilo veliko zabave, smeha in dobre volje. Ob virtuozno narejenih chignon-ih pa je publika neizmerno uživala.


Viktorji 2007

Frizerji Stevo Frizerske hiše frizirajo na Viktorjih 2007 - Iris Mulej in Branka ter Stevo Pavlovič Frizerji Stevo Frizerske hiše frizirajo na Viktorjih 2007 - Jolanda Čeplak in Stevo Pavlovič Frizerji Stevo Frizerske hiše frizirajo na Viktorjih 2007 - Alja in Grega Jesenovec
Frizerji Stevo Frizerske hiše frizirajo na Viktorjih 2007 - Pia Zemljič, Katerina Čas in Stevo Pavlovič Frizerji Stevo Frizerske hiše frizirajo na Viktorjih 2007 - Tomi Meglič in Matija Vavtar Frizerji Stevo Frizerske hiše frizirajo na Viktorjih 2007 - Tone Fornezzi Tof in Tjaša Mrakič

marec 2007 - Frizerji Stevo Frizerske hiše smo bili letos prvič zadolženi za frizure vseh nastopajočih na prestižni prireditvi Viktorji (slovenska različica Oskarjem). Za našo hišo je to bila posebna čast in priznanje, saj smo imeli priložnost frizirati številne znane in eminentne medijske osebe. Skozi naš improviziran frizerski salon v garderobi Cankarjevega doma so šli Jurij Zrnec, Iris Mulej, Pia Zemljič, Jolanda Čeplak, Anja Bukovec, Jadranka Juras, Katarina Čas, Rebeka Dremelj, Alja, Lado Bizovičar, Tomi iz Siddharte, Tone Fornezzi Tof, Miha Guštin, Matjaž Javšnik, Jure Godler in mnogi drugi. Bilo je naporno, razburljivo in uspešno.


Seminar v Mariboru

Stevo Hair Team na seminarju v Mariboru Stevo Hair Team na seminarju v Mariboru Stevo Hair Team na seminarju v Mariboru

marec 2007 - Po dolgem času smo ponovno imeli nastop v Mariboru. Naš team: Danilo Kuprivec – kreativni vodja, Klemen Ciber – tehnični vodja, Urška Burger – dolgi lasje in Stevo, je predstavil žensko kolekcijo Chic It, moško kolekcijo Him, kot tudi trendovsko oblikovanje dolgih las. Predstavili smo tudi naš zadnji DVD z tehnikami striženja in barvanja las.

Bilo nam je v veliko veselje sodelovati na tem seminarju. Že dolgo nismo nastopali v Mariboru, tako da je to bila odlična priložnost, da se ponovno srečamo z kolegi iz tega dela Slovenje. Seminar smo doživeli kot spontano neformalno druženje in izmenjavo mnenj s kolegi frizerji.

Zahvaljujemo se organizatorju reviji Salon za povabilo, L'Oréal Professionnel pa za podporo našega nastopa.

In nenazadnje: Štajerke so, če ne najlepše, potem pa zagotovo najbolj temperamentne Slovenke.


Kolekcija FREEDOM FOR BIRDS

Stevo Hair Academy - Kolekcija Freedom for Birds

februar 2007 - Stevo Pavlovič iz Stevo Hair Academy, je ustvaril novo kolekcijo dolgih las, ki je posvečena ptičem. Sporočilo kolekcije je "Svoboda za ptiče", ki naj bodo svobodni in ne v kletkah oziroma zaprti, saj so le svobodni lahko srečni.

Lasje – Stevo Pavlovič
Make up – Branka Pavlovič
Styling – Sanja Grcić
Grafika – Dani Bajc
Fotografija – Jernej Valenčič
Izdelki – L'Oréal Professionnel

Celotno kolekcijo si lahko ogledate na
straneh Stevo Frizerske hiše .


Sean Hanna

Urška Burger iz Stevo Frizerske hiše gost Sean Hanna teama v Londonu Urška Burger iz Stevo Frizerske hiše gost Sean Hanna teama v Londonu
Urška Burger iz Stevo Frizerske hiše gost Sean Hanna teama v Londonu Urška Burger iz Stevo Frizerske hiše gost Sean Hanna teama v Londonu

februar 2007 - Urška Burger je bila januarja in februarja 2007 gost Sean Hanna teama v Londonu. Za Urško je to nepozabna izkušnja, odlično izobraževanje in nadgradnja njenega znanja.

Sean Hanna team je decembra 2006 nastopil v Portorožu, Slovenija, kjer so Urška, Klemen in Stevo iz Stevo Frizerske hiše pomagali pri realizaciji njihovega nastopa. Izjemno dvodnevno druženje dveh teamov je pripeljalo do novega prijateljstva in povabila Urške v London.


Zlatih 10

STEVO FRIZERSKA HIŠA - Zlatih 10 STEVO FRIZERSKA HIŠA - Zlatih 10
STEVO FRIZERSKA HIŠA - Zlatih 10 STEVO FRIZERSKA HIŠA - Zlatih 10 STEVO FRIZERSKA HIŠA - Zlatih 10
STEVO FRIZERSKA HIŠA - Zlatih 10 STEVO FRIZERSKA HIŠA - Zlatih 10 STEVO FRIZERSKA HIŠA - Zlatih 10
STEVO FRIZERSKA HIŠA - Zlatih 10

26. 11. 2006 - Stevo Pavlovič in njegova STEVO FRIZERSKA HIŠA so praznovali deseto obletnico delovanja. Prireditev Zlatih 10, kot so jo poimenovali zaradi izjemno uspešnega delovanja, je bila v novem prestižnem klubu Hvala za rože.

Med povabljenci so bili kolegi frizerji iz Slovenije in tujine, kot tudi številni eminentni gostje, stranke treh frizerskih salonov v Ljubljani, poslovni partnerji in predstavniki medijev.

Razstavo fotografij Stevo Frizerske Hiše je pripravila Sanja Grcić, za umetniško inštalacijo iz las je poskrbela Elena Fajt, za video prezentacijo pa Jernej Valenčič. Program je povezoval Dražen Dragojević.

Po uradnem programu je sledila zabava v ritmih temperamentne romske glasbe v izvedbi izvrstnih Koko & Mandovi. Ob odlični jedači in pijači je zabava trajala pozno v noč.


KÉRASTASE v STEVO FRIZERSKI HIŠI

Kérastase Paris

oktober 2006 - Od prvega oktobra 2006 našim strankam omogočamo nego las z najboljšo svetovno kozmetiko za nego las – KÉRASTASE Paris.

Izjemna kakovost, prefinjen vonj in glamurozna embalaža so atributi, ki so Kérastase pripeljali na sam vrh med produkti za nego las.

Postati Kérastase salon je velika čast za STEVO FRIZERSKO HIŠO. To lahko postanejo le izbrani saloni po svetu, ki izpolnjujejo visoke kriterije. Kérastase pomeni prestiž, glamur in luksuz.

To so fantastični proizvodi, ki prodrejo globoko v las in mu vračajo vlago, moč, prožnost in lesk. Naše stranke bodo lahko kupile proizvode Kérastase za nego na domu v našem salonu in akademiji na Trubarjevi 55 v Ljubljani.

Več informacijo proizvodih Kérastase vam je na voljo na spletnem mestu Kérastase Paris.


Slovenski frizerski festival 2006

SFF 2006 - STEVO HAIR ACADEMY team SFF 2006 - STEVO HAIR ACADEMY team
SFF 2006 - STEVO HAIR ACADEMY team SFF 2006 - STEVO HAIR ACADEMY team SFF 2006 - STEVO HAIR ACADEMY team

Cankarjev dom, 15. 10. 2006 - STEVO HAIR ACADEMY team v sestavi Danilo Kuprivec – kreativni vodja, Klemen Ciber – tehnični vodja, Aleš Trunkelj – stilist in Stevo Pavlovič – vodja teama je tudi letos nastopil na glavnem odru Cankarjevega doma na tradicionalni frizerski prireditvi SLOVENSKI FRIZERSKI FESTIVAL. Organizator prireditve, frizerska revija Salon, jim je tudi letos dodelil status glavnih zvezdnikov prireditve, ki so nastopili čisto na koncu. Na letošnjem SFF je STEVO HAIR ACADEMY team predstavil najnovejšo žensko kolekcijo CHIC IT ter moško kolekcijo HIM. V posebni točki je Stevo Pavlovič izvedel performans FREEDOM, katerega sporočilo – Don't kill the birds – je namenjeno zaščiti ptičev pred ujetništvom in poboji.

Sponzor nastopa je bil L'Oréal Professionnel.


Stevo in Danilo v Parizu

Mondial Coiffure Beauté 2006
Mondial Coiffure Beauté 2006 Mondial Coiffure Beauté 2006 Mondial Coiffure Beauté 2006
Mondial Coiffure Beauté 2006

Pariz, september 2006 - Stevo in Danilo sta sredi septembra obiskala Pariz in največjo francosko frizersko prireditev MONDIAL COIFFURE BEAUTÉ. Cilj obiska je bilo neposredno seznanjanje s francoskim načinom dela ter spoznati in videti v živo nekatere vodilne francoske, britanske, španske in italijanske frizerje. Dogajanje na sejmu ju je navdušilo, udeležila pa sta se tudi seminarjev zaprtega tipa hiš Vidal Sassoon, Toni&Guy, L'ongueras ter posebne prireditve Tribu-te, na kateri so nastopili izbrani frizerji iz prej omenjenih držav.

Prav tako je bilo zelo koristno ogledovanje in preučevanje frizerskih salonov v centru Pariza, posledica česar so nekatere novosti, ki jih je STEVO FRIZERSKA HIŠA uvedla v svoje salone.


Kolekcija CHIC IT

Kolekcija CHIC IT

9. oktober 2006 - Najnovejša ženska kolekcija CHIC IT STEVO HAIR ACADEMY team-a je kombinacija polnih (grafičnih) in mehkejših zunanjih linij. Zgornji deli so mešanica nepovezanih (plastnih) in povezano striženih slojev. Pri barvanju dominirajo kombinacije nežno bakrenih, mahagoni, nežno iris in blond nians. Kolekcija odraža elegantno ulično modo las.

Celotno kolekcijo si lahko ogledate na
straneh STEVO FRIZERSKE HIŠE.


Kolekcija HIM

Kolekcija HIM

9. oktober 2006 - Nova kolekcija moških frizur STEVO HAIR ACADEMY nosi naziv HIM. Gre za moške z nekoliko daljšimi lasmi, ki so simetrično ali asimetrično ostriženi. Barve so nežne, prelivajoče, z dodatnimi močnejšimi prameni okrog zunanje linije.

Celotno kolekcijo si lahko ogledate na
straneh STEVO FRIZERSKE HIŠE.


DVD

dvd

2. oktober 2006 - Izdali smo prvi profesionalni DVD. Na njem je predstavljena naša zadnja ženska kolekcija Chic It s 4 tehnikami striženja in 4 tehnikami barvanja las. Njegova kakovost je na nivoju najboljših svetovnih profesionalnih DVD-jev. To je odlična priložnost za vsakega frizerja, da vidi nove tehnike in obogati svoje znanje. Priporočamo ga vsakemu frizerju, ne glede na njegovo znanje! DVD je v slovenskem, hrvaškem, srbskem, bošnjaškem… jeziku.

DVD lahko kupite v našem salonu na Trubarjevi.

DVD lahko naročite in vam ga pošljemo po pošti.
Naročilo lahko oddaste preko spletnega formularja,
po e-pošti stevo@siol.net, ali
telefonu +386 (0)1 431 5138.

Cena DVD-ja je 8.390,00 SIT = 35 € (+ poštni stroški).


Modern Salon USA

Modern Salon June 2006 Modern Salon June 2006 - SalonLife the road: Styling Confidential Modern Salon June 2006 - SalonLife the road: Styling Confidential

3. julij 2006 - Vodilna ameriška frizerska revija Modern Salon, katere naklada je neverjetnih 120.000 izvodov na mesec, je v julijski številki 2006 pod naslovom "Slovenia – Styling Mecca of a New Generation" na štirih straneh predstavila tri slovenska frizerska imena. To so Mitja Sojer-Mič, Stevo Pavlovič in Kristjan Petek. Najdaljši del teksta je posvečen Stevu Pavloviču in njegovi Stevo Hair Academy.

Zasluge za fantastično promocijo slovenskih frizerjev v reviji Modern Salon gredo g. Romanu Hlepu, uredniku slovenske frizerske revije Hair fashion Slovenija.


STEVO hair academy in frizerske škarje MATSUZAKI

...

12. junij 2006 - Frizerske škarje Matsuzaki so prestižne japonske škarje najvišje svetovne kvalitete. So "Rolls Royce" med frizerskimi škarjami. Stevo Pavlovič in njegov STEVO hair academy team so postali promotorji za Matsuzaki škarje za Slovenijo in države bivše Jugoslavije. Stevo uporablja izključno Matsuzaki škarje že kakih 10 let. Zastopnik za Slovenijo, g. Tomaž Leban iz firme Hair Systems iz Nove Gorice, je pred kratkim sklenil ekskluzivni dogovor o sodelovanju in promociji s Stevom in njegovim STEVO hair academy teamom. Stevo se čuti zelo počaščenega, da lahko promovira najkvalitetnejše frizerske škarje na svetu – škarje Matsuzaki –, kar je bila njegova dolgoletna želja.


STEVO in L'ORÉAL

15. marec 2006 - STEVO frizerska hiša in L'ORÉAL Paris sta dosegla dogovor o medsebojnem sodelovanju! ''Zelo smo veseli in ponosni, da bomo sodelovali z L'ORÉAL PROFESSIONNEL, največjim svetovnim frizerskim brandom,'' so bile Stevotove besede ob tem velikem dogotku. L'Oréal je v STEVO frizerski hiši prepoznal vrhunsko ime na trgu Slovenije, Hrvaške, Srbije in Črne gore ter kmalu Bosne in Hercegovine. L'Oréal ima na teh trgih svoje zastopstvo, STEVO frizerska hiša pa bo v vlogi njegovega ambasadorja in vrhunskega partnerja. Eden drugemu bosta tako pomagala do še večje promocije in poslovnih rezultatov!


Alternative Hair Club

2. marec 2006 - Stevo Pavlovič in njegovi sodelavci iz STEVO hair academy, so konec januarja 2006 kot prvi iz Slovenije (in področja ex Yu) postali polnopravni člani najprestižnejšega združenja svetovnih frizerjev Alternative Hair Club iz Londona. Gre za ekskluzivni klub svetovnih frizerjev, ki s svojimi aktivnostmi, članarino in donacijami pomagajo otrokom obolelim za levkemijo. Ustanovitelj kluba je g. Tony Rizzo, eden največjih britanskih frizerjev. Novi predsednik kluba je letos postal g. Vidal Sassoon živa legenda svetovnega frizerstva in največje frizersko ime vseh časov, eden vodilnih ljudi je tudi karizmatični Anthony Mascolo, ki je frizersko hišo Toni & Guy pripeljal do najvplivnejše vloge v svetu, ter g. Joshua Galvin, starosta svetovne frizerske scene. Tu je tudi Trevor Sorbie, največji frizer današnjega časa, človek z največ frizerskimi priznanji, med drugim je prejel tudi orden britanske kraljice. Tu so tudi vsa največja svetovna frizerska imena od Japonske do ZDA. Letos je novi član postal tudi največji ruski frizerski zvezdnik Sergej Zverev.

Glavna prireditev kluba se imenuje Alterantive Hair Show, ki se vsako leto prireja v impresivnem londonskem Royal Albert Hall, ki ga do zadnjega kotička napolnijo frizerji iz celega sveta. Gre za fascinanten show kakih 20 frizerjev s kratkimi nastopi, ki so mešanica frizur, glasbe, koreografija, stylinga, light showa, posebnih efektov… skratka edinstven humanitarni frizerski spektakel.

Stevo Pavlovič je do sedaj velikokrat sedel v publiki kot gledalec in poročevalec slovenske frizerske revije Salon in sanjaril o temu, da bi enkrat tudi sam nastopil. Sedaj se mu je z članstvom v AHC ponudila priložnost, da v prihodnisti nastopi na velikem odru, kot ena od svetovnih frizerskih zvezd.

© Stevo Pavlovič s.p., vse pravice pridržane | oblikovanje in realizacija Andreja Vidmar